SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A NextGen TV élőben indul hat Grand Rapids tévéállomáson

Dátum: 2021-05-12 09:19:48   |  nagyvilág
Szerző: Kriszti
A Nexstar, a Sinclair és a Scripps állomások elindítják az új ATSC 3.0 szabványt.

GRAND RAPIDS, Mich. - A NextGen TV-t elindító TV-állomások legújabb része Grand Rapids-ban (Michigan) található. A hat állomás a Nexstar WOTV (ABC), WOOD-TV (NBC), WXSP-CD és WOLP-CD (MyNet); A Sinclair Broadcast Group WWMT (CBS); és az EW Scripps tulajdonában lévő WXMI (Fox).

A NextGen TV az ATSC által kifejlesztett következő generációs átviteli szabvány. Az ország különböző piacain kezdett forgalmazni, most 26 piac sugározza a szabványt, köztük a Grand Rapids. Madeleine Noland, az ATSC elnöke arra számít, hogy 2022 márciusára 62 piac sugározza a NextGen TV-t.

Ami a Grand Rapids-t illeti, a BitPath vezette a telepítés tervezését és koordinálását. Várhatóan mind a hat állomás csatlakozik a BitPath adatszóró hálózathoz, amely később, 2021-ben indul.

Az állomások együtt dolgoztak annak biztosításában, hogy az aktuális műsorok továbbra is elérhetőek legyenek a TV-szolgáltatást kábeles / műholdas társaságon keresztül igénybe vevő nézők számára. Az antennát használó nézőknek át kell vizsgálniuk a tévéjüket. A kábeles / műholdas előfizetőknél semmilyen művelet nem szükséges.



Hozzászólások

comments powered by Disqus