SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

10 új magyar TV adó az IKO Media Group-tól 2/1

Dátum: 2007-09-28 16:55:27   |  
Szerző: postatib
Ez év végéig 10 új magyarnyelvű TV adót indít az IKO Media Group. Az elsősorban digitális platformra létrehozott csatornák továbbításáról már szerződhetnek a kábelszolgáltatók. A kínálatban olyan tematikus adók is helyet kaptak, amelyek eddig még hiányoztak a magyar kínálatból.
A sat.hu leghasznosabb cikkei

SportKlub+

A Sport Klub+ az első futballcsatorna, amely műsorát a nap 24 órájában, a hét minden napján a labdarúgásnak szenteli. Kínálatában a legizgalmasabb mérkőzések szerepelnek a Bundesliga első és másodosztályából; a dél-amerikai foci királyai, az argentínok Primera Divisiónjának legjobb meccsei; Jupiler League: élő mérkőzések a belga bajnokságból; orosz elsőosztályú foci; Major Leage: a legfiatalabb - amerikai - fociliga a tengerentúlra igazolt David Beckham meccseivel élőben; a Chelsea TV, a Liverpool TV, a Barcelona TV és a Real Madrid TV legérdekesebb anyagai; az UEFA-Kupa válogatott mérkőzései élőben; nemzetközi csoportmérkőzések: EB-selejtezők, a legjobb európai csapatok összecsapásai; a FIFA heti futballmagazinja, Goalissimo: az európai, a dél-amerikai és az ázsiai ligák felkészülése a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Mindez élőben és kizárólag csak a Sport Klub+ műsorán!
film+2

Film+2

Kevés televízió vált olyan gyorsan a magyar nézők kedvencévé, mint a Film+. Nem véletelen: a csatorna a nap 24 órájában biztos szórakozás mindazoknak, akik szeretik a játékfilmeket. És, ha a Film+ éppen olyat ad, amit Ön már látott, vagy, ami nem érdekli, mostantól nem csak a videotéka és a fizetős csatorna között választhat. Elég, ha átkapcsol a Film+2-re, ahol a legjobb vígjátékok, történelmi és romantikus filmek mellett rendszeresen talál magyar filmalkotásokat is. A Film+2 műsorán rendszeresen találkozhat a legnagyobb filmstúdiók (Paramount, Warner Brothers, Columbia Pictures, 20th Century Fox, Gaumont, stb) és világhírű független filmesek alkotásaival is. Még több történet, még több szórakozás, még több film.
krimi+

Krimi+

Jason Gideon, Dr. Temperance Brennan, Horatio Cane, David Aceveda. A világ leghíresebb nyomozói, akik hétről hétre újabb és újabb rejtélyek nyomába indulnak és kibogozzák a legbonyolultabb bűnügyek szálait is. Kapcsoljon a Krimi+-ra, ha izgulni akar, ha válaszokat akar kapni: ki tette? Miért tette? Jöjjön velünk a gyilkos elmék, a bűnügyi helyszínelők, a börtönök, a rendőrörsök, a tárgyalótermek világába! És, ha úgy gondolja, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, nézze az akció-dokumentum-sorozatokat, amelyekben valódi nyomozók valódi eseteiket idézik fel. Ha pedig szereti a krimit, de sem ideje, sem kedve nincs ahhoz, hogy sorozatok rabságába kerüljön, nézze a legjobb játékfilmeket a Krimi+ műsorán. A Kimi+-on nem marad megoldatlan bűnügy! A Krimi+ csatornán kiderül, hogy nincs tökéletes gyilkosság! Sorozat, játék- vagy dokumentumfilm: a lényeg, hogy krimi legyen!

sorozat+

Sorozat+

Gondolta volna csak az Egyesült Államokban évente csaknem 50 új sorozat kerül képernyőre a televíziókban? Annak idején így - mint egy a sok közül - indult útjára a Lost - Eltűntek, A szökés, A született feleségek, a 24, és annak idején az Egy rém rendes család is. Mára ezek a sorozatok már meghódították a világot és sok millóan követik az egyes epizódokat hétről hétre. A Sorozat+ a világ legjobb folytatásos történeteit hozza el Magyarországra. Legyen az elsők között, akik magyar nyelven izgulják végig az izgalmas történeteket a Sorozat+ országos tévépremierjein! Nézze naponta kedvenc sorozatát, ha nem győzi kivárni a heti folytatást! A Sorozat+ azoknak is szól, akik eredeti nyelven szeretnék látni kedvencüket: a legjobb sorozatok itt szinkron nélkül is elérhetőek. Kapcsoljon a Sorozat+ csatornára, ha érdekli, mi lesz a a jövő szenzációja: a Pilóta, a Sorozat+ magazinműsora bepillantást enged a világ nagy sorozatgyárainak műhelytitkaiba, így már akkor megismerheti az új történeteket, amikor azok még el sem indultak világhódító útjukra. Európai és amerikai sorozatok a BBC-től, az RTL-től a Warner Brothers-tol, a 20th Century Fox-tól és a világ más, híres stúdióitól. Nézze a Sorozat+ csatornát és figyelje a jelzéseket: Premier - először Magyarországon, Eredeti - szinkron nélküli változat, Utoljára - ne hagyja ki, ki tudja, mikor láthatja újra Magyarországon. Mindegy, hogy krimi, dráma vagy thriller. Mindegy, hogy akció, vígjáték, hogy félórás vagy egyórás, a lényeg, hogy folytatódjon! Folyt. köv.

 

doq

DoQ

A DoQ a kábeles univerzum talán legszínesebb dokumentumcsatornája életrajzi filmekkel, érdekes emberi kapcsolatokról, sorsokról szóló műsorokkal. A DoQ betekintést enged a híresek és gazdagok világába, mint ahogy megismerhetjük a szenteket és a bűnösöket is. A DoQ nem csak történelmi személyiségeket, a mai nagyokat, hanem az ismeretlen hősöket is bemutatja, akik nevüket nem írhatták be a történelemkönyvekbe, vagy nem számoltak be róluk a hírműsorok. A DoQ nem feledkezik meg a könnyűzenei élet emblematikus figuráiról, azaz, ahogy Ian Dury dalban olyan jól megfogalmazta, lesz itt Sex, Drugs & Rock \'n\' Roll.
Ízelítő: Muhammad Ali, Christopher Reeve, Winston Churchill, Diego Maradona portréja; Bármit megtennék! - érzelmes családi show; Flintown kölykei - Michael Moore dokumentumfilmje; Ki ölte meg a gyerek szépségkirálynőt? - Lou Smith másfél éves nyomozása; Las Vegas Law - a város legfoglalkozatottabb és legsikeresebb ügyvédjének mindennapjait bemutató reality show; A háború színe - azokról, akiknek életét megváltoztatta a második világháború; Fekete cowboyok szövetsége; Hírességek vágatlanul - Mariah Carey, Robbie Williams, Jack Nicholson, Sean Connery, Colin Farrel olyan pillanatai, amelyekről legszívesebben megfeledkeznének; A szex és a mozivászon; Bob Marley - próféciák és üzenetek. Késő esti show Jools Hollanddel - a legtöbb vitát kiváltó élő zenei talk show.

 

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus