SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Olimpiai akciók a HelloHD-nál

Dátum: 2008-06-27 16:02:09   |  
Szerző: postatib
A május elsején startolt prémium szolgáltatásra specializálódott HelloHD most megbolygatja az állóvizet. Több különböző akciós konstrukcióban lehet HelloHD előfizetése annak, aki szeretne HD minőségű csatornákat élvezni.
Akit eddig a magas indulási költség riasztott el a HelloHD megrendelésétől, nem kell tovább gondolkodnia. A HelloHD 2008. július 1-től a következő akciókban rendelhető meg.

\"Olimpiai\" akció!
Kétéves hűségnyilatkozattal, részletfizetési kedvezménnyel 29.900,- Ft, kezdőrészlet befizetésével igénybe vehető. Az akciós havi részletek összege 1.990,- Ft/hó.

\"Olimpiai\"
akció! Egyéves hűségnyilatkozattal most 64.900,- Ft-ért vásárolhatja meg a Hello HD vételi szettet.

\"Multiroom\"
akció!
Amennyiben Ön már előfizetőnk, és lakásának egy másik helyiségébe is szeretne Hello HD Boxot elhelyezni, úgy ezt az akció keretében most 49.900,- Ft-os vételáron vásárolhatja meg.

\"Ajánljon minket\"
akció!
Amennyiben Ön már előfizetőnk, ajánlja szolgáltatásunkat másoknak is! Ha barátai, ismerősei, vagy szomszédai közül bárki az ön ajánlására előfizet a Hello HD szolgáltatásra, ez Önnek 10.000,- Ft -ot ér.

Nem kell mást tennie, adja meg ügyfélszolgálatunk elérhetőségét ismerőseinek és kérje, hogy szerződéskötéskor hivatkozzanak Önre. Ha az előfizetői szerződés létrejön, Ön jogosulttá válik a 10.000,- Ft kedvezmény jóváírására.


Az akciók részleteiről a HelloHD.tv oldalon vagy a forgalmazóknál lehet érdeklődni

A P-Sat Hungary Kft. Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben telepíti a HelloHD szolgáltatást

Ügyfélszolgálati irodái:
Hajdúböszörmény Baltazár Dezső u. 83. tel: 52/561-703
Miskolc Szentpéteri kapu 80. tel: 30/405-7807

A többi forgalmazó listájához katt ide



Hozzászólások

comments powered by Disqus