SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Iridium 9555: a legmodernebb műholdas telefon

Dátum: 2008-12-17 14:29:40   |  
Szerző: dorka
Nem túl szép, nem lehet rajta zenét hallgatni vagy játszani, mégis a legmodernebb technológiával készült. Gyártói egy dolgot ígérnek, hogy a telefon mindig, mindenütt és minden körülmények között működni fog.
Az Iridium LLC piacra dobta legkisebb és leghatékonyabb műholdas mobilját, az Iridium 9555-öt. Előző telefonjaik mértéhez képest jelentősen kisebb és kézhez állóbb lett az új termék, a kezelői felület felhasználóbarát, az antenna nagy része a telefon belsejében helyezkedik el. Nem rejt magában mp3 lejátszót vagy különböző játékokat, de telefonálásra, sms- és emailküldésre kiválóan alkalmas, és még egy mini USB- csatlakozó is található rajta. A cél egy olyan készülék létrehozása volt, mely a legszélsőségesebb körülmények között, a legelhagyatottabb helyeken is kiválóan használható. Ellenáll a víznek és az ütéseknek is. 30 órás a készenléti ideje, négy óra folyamatos beszélgetési időt biztosít.



Az Iridium az egyetlen olyan műholdas hang-és adatforgalommal foglalkozó vállalat, mely az egész Földet magában foglaló lefedettséget biztosít, beleértve az óceánokat, a légi útvonalakat és a sarkköröket is. A vásárlóik zöme olyan szervezet vagy magánszemély, aki elzárt, szélsőséges helyen dolgozik, a messzi olaj-fúrótornyoktól egészen a tengerekig vagy a sivatagokig. A cég a világ legnagyobb kereskedelmi célokat szolgáló műholdas konstellációját használja, mely 66 földközeli műholdat jelent.

A telefon novemberben került kereskedelmi forgalomba, amely egy minden kiegészítőt tartalmazó csomagban 1195 dolláros áron vásárolható meg, azaz nagyjából 225.000 forintért.

További információk: iridium9555.com

Fülöp Dorka

sat.hu

Hozzászólások

comments powered by Disqus