SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

7500 eurót kap, aki végig tudja nézni ezt a filmet

Dátum: 2010-02-25 17:42:24   |  
Szerző: postatib
Egy indiai filmrendező párbajra hívta a nézőket, legfőképpen a horror fanatikusait. 7500 eurót ígért azoknak a nézőknek, akiknek a kiválasztottak közül sikerül nyitott szemmel végignézniük új alkotását.

A film címe Phoonk 2, a rendező pedig Ram Gopal Varma. Az első részt Dél-Kelet Ázsiában vetítették a mozikban, főszereplője egy család volt, akit egy rossz szellem üldözött.

Varma elmondta, hogy a rajongókat, akik készek a megmérettetésre, egy gép fogja figyelni, ellenőrizni a szívverésüket és egy külön kamera veszi majd a nézőt, hogy bizonyítható legyen, hogy az egész műsor alatt nyitva voltak a szemei. „Aki azt hiszi, nem lehet megijeszteni, üljön be egyedül a moziba!” – mondta az újságíróknak az ügyes hírverést szervező Varma.

A rendező hozzátette, hogy a vállalkozó kedvűek egészségi adatai a film alatt az előtérben egy nagy képernyőn láthatóak és olvashatóak lesznek, így ha szükséges, időben kihozhatják a filmről. Ellenben aki végig bírja nézni, megkapja a 7500 eurót. Ne feledjük, hogy egyedül ül a teremben.

A trailer ITT megtekinthető, ez alapján annyit levonhatunk, hogy tényleg nem a szokásos, unalmas tini horrorról van szó. Arról nem is beszélve, hányan lesznek kíváncsiak a filmre azok után, hogy ez a hír minden nagyobb újságban helyt kapott, ezzel kvázi a mostani idők legfélelmetesebb filmjének titulálva a Phoonk 2-őt.

Forrás: city.corriere.it

sat.hu  

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus