SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Google TV és a tartalom

Dátum: 2010-10-05 20:47:47   |  
A Google TV bejelentette, melyek azok a tartalomszolgáltatók, akikkel sikerült megállapodást kötnie. Ezek között megtaláljuk a Turner Broadcastingot, az NBC Universalt és az NBA-t. A prémium tartalmakat az HBO, a Netflix és az Amazon szolgáltatja. Hogy pontosan mire számíthatnak az érdeklődök, az cikkből kiderül.

A Turner Broadcastinggal kötött együttműködés értelmében a TBS, a TNT, a CNN, a Cartoon Network és az Adult Swim minden időben elérhető lesz a Google TV-n. Az NBC Universal a CNBC Real Time-mal kívánja növelni a kezdeményezés sikereit, ez egy alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a tévé képernyőjén nézzük a minket érdeklő hírcsatornák információit mialatt a legújabb pénzügyi hírek mennek az CNBC-n. Az HBO hozzáférést biztosít több száz órányi műsorhoz az HBO GO-val. A hitelesített előfizetők kedvenc HBO tartalmaikat akkor nézhetik majd, amikor akarják egy a Google TV számára fejlesztett weblapon keresztül.


Az NBA létrehozta az NBA Game Time-ot ahol élőben értesülhetünk a legújabb sporteredményekről és minden csapatról érdekességeket és újdonságokat tudhatunk meg. Az Amazon Video On Demand egy bármikor elérhető, több mint 75.000 címet tartalmazó videotékát tesz elérhetővé, melyből kedvére bérelhet vagy megvásárolhat a Google TV-ző. A Google azt is elmondta, hogy több weboldalt is a Google TV-re optimalizáltak, például az olyan hír site-ok, mint a The New York Times és a USA Today, zeneoldalak, mint a VEVO, a Pandora és a Napster, de még a Twitter és a YouTube is.

Még az év vége előtt hivatalosan is kapható lesz a Google TV, egyelőre csak az Egyesült Államokban. Más térségékben 2011-ben várható a megjelenés. A VOD szolgáltatásokat a Netflix és az Amazon biztosítja, egyetlen nagy hollywoodi stúdió (például Warner Bros) sem írt alá megállapodást ez ügyben a Google TV értékesítőivel. Az NBC Universal is csak a CNBC-vel szállt be a kezdeményezésbe.

Forrás: broadbandtvnews.com
sat.hu

Kapcsolódó hírek:

A Google TV a világot akarja
Magyar Google TV

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus