SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kecske, káposzta, távirányító

Dátum: 2005-11-29 19:26:03   |  
Járt már úgy, hogy tv-nézéskor a legizgalmasabb pillanatban kapott fontos telefont, vagy jött rá, hogy már megint a vegyesboltban hagyta a gyereket? Előfordult már Önnel, hogy – valami hallatlanul érdekes téma láttán – üvöltve hívta élete párját a képernyő elé, de mire az beért a nappaliba, már rég mást mutattak? Támadt-e már családjában késhegyre menő vita, hogy az esti filmet, vagy az EB-t nézzék? Ha így van, akkor Ön nem csak, hogy gyakorlott tv-néző, hanem a mi ügyfelünk.
De nézzünk is át a szomszédba: Béláné a TV előtt ül, Béla Úr a konyhában mosogat, ahogy az lenni szokott. Béláné a Szerelmes Szívek Szárnyai című brazil szappant nézi. Ez a sorsdöntő 198. rész, amikor is Juan Carlos most aztán már tényleg megkéri Clara Dolores kezét, Maria Puntella pedig rútul meglakol, ahogy azt bőven meg is érdemli. Béla Úr a mosogatószivacs felett az órájára néz: igen, jól sejtette: 3 perc múlva kezdődik a Góltotó. Ami ugye nem tréfadolog. Csöpögő kézzel bekocog a nappaliba.

- Anya! Te! Nekem kezdődik a Góltotóm. Tudod.
- Csönd fiam, most nem lehet; ez a döntő rész. Különben is, állj arrébb, mert eltakarod a Juan Carlos-t. Most megy lánykérőbe, tudod.
(Béla Úr megvakarja deres homlokát, krákog, toporog, majd jobb híján visszamegy a konyhába, mosogatni, ahogy az lenni szokott.)

Amit Béla úrék nem tudtak, vagy tudták, csak nem hitték el:

- A Technisat Digicorder S2 műholdvevővel kép a képben technikával egyszerre nézhető két tv-csatorna egy időben sugárzott műsora.

- A Technisat Digicorder S2 műholdvevővel minden élő adás, ugyanúgy, mintha egy videó-, vagy DVD filmet nézne, pillanatstoppal leállítható és tetszőleges időben újraindítható. A beépített merevlemez a gombnyomástól rögzíti, majd újraindításkor az adás szinkronfelvétele mellett az utolsó látott kockától lejátssza az épp sugárzott filmet. A jelenetek az élő adásban is visszajátszhatók. Ha lemaradt egy gólról, vagy egy jó akciójelenetről egyszerűen pörgesse vissza az adást!

- A Technisat Digicorder S2 műholdvevővel akár 90 órányi műsort eredeti hang- és képminőségben felvehet és tárolhat. A felvétel előre is programozható, s ha kedve tartja, a kép a képben technikával, osztott képernyőn akár bele is tekinthet a felvett filmbe, miközben egy TV műsort is néz.

- A Technisat Digicorder S2 készülékkel lehetősége van arra hogy TV nézés közben egy másik tetszőleges csatorna programját minőségromlás nélkül rögzítsen.

- A Technisat Digicorder S2 műholdvevő, a fentiek mellet több tucat olyan extrára képes, mint a felvett filmek számítógép és filmszerkesztő programok nélküli vágása (pár gombnyomással kivághatja a nem kívánt reklámokat, vagy a 15 perces stáblistát); kódolt adások vétele (megfelelő dekóderrel); A TV és rádió adók nevét automatikusan megjelenítő pont-mátrixos kijelző, elektronikus műsorújság, vagy minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb teletext használat. A készülék PC-re csatlakoztatható, így tv-kártya nélkül DVD-re írható bármilyen felvett anyag; Kedvenc MP3 zenéit közvetlenül akár pendrive-ról is bemásolhatja vagy lejátszhatja

- Ha megunta a TV-zést, a beépített videójátékok, kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak teljesen ingyen

A készülék megrendelhető a Sathu Shop-ban

Kétszáz csatornája és csak két szeme van? Megoldjuk.
Technisat Digicorder S2 - műholdvevő, embereknek.


Rész Levente






Hozzászólások

comments powered by Disqus