SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Április 16-tól sugároz az Autonómia Televízió

Dátum: 2006-03-23 12:05:21   |  
Az Autonómia Televízió, a Duna Televízió tematikus csatornája április 16-tól sugározza műsorát - tájékoztatott a médium szerdán.
\"Az Autonómia Televízió a fiatal magyarságot megszólító, dinamikus, informatív, tájékozató és szolgáltató jellegű közszolgálati csatorna, amely jól kiegészíti és kiteljesíti a Duna Televízió küldetését\" - olvasható a közleményben.

Mint írták, \"Magyarországon az első tematikus közszolgálati csatorna, mely 2006. április 16-tól sugározza műsorát Európában, Grönlandtól Kis-Ázsiáig és Észak-Afrikában\".

Az Autonómia Televízió célja \"Európa kis népeinek, etnikai kisebbségeinek, autonómiáinak összekapcsolása, informálása, a határon túli magyarság önszerveződési törekvéseinek támogatása, a sikeres példák felmutatása, az egyes régiók gazdasági és kulturális helyzetének, az önigazgatás és a térségfejlesztés tapasztalatainak a bemutatása\". A tévé napi műsorideje 24 óra, 8 óra adás és 16 óra ismétlés - írták. A csatornát teljes egészében a Duna Televízió működteti majd.

MTI

Hozzászólások

comments powered by Disqus