SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új esély a Google TV-nek?

Dátum: 2011-11-01 11:30:11   |  
A Google a 2.0-ás újításait a fogyasztói visszajelzések négy fő területére összpontosította. Frissíti eddigi Google TV-i tudását, és ezt a Sony Google TV-kel kezdi a következő hetekben. A Logitech eszközökön ezután következik a Google 2.0-ásítás.

Az első figyelembe vett fogyasztói elvárás: az egyszerűség. A felhasználói felület lényegesebb egyszerűbb lesz, a személyre szabható kezdőkép lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzájussanak a kedvenc tartalmaikhoz. Az Androidos telefonokhoz hasonlóan egy „minden alkalmazás” menüpont is bevezetésre kerül, ahol az összes alkalmazás ikonja megtalálható.

 
A második: a felhasználók könnyen találhassanak valamit, amit érdemes megnézni. A Google elmondása alapján felméréseket végzett a live TV, a Netflix, a YouTube, az HBO Go és más hasonló szolgáltatások tartalmát illetően. De mi van, ha a néző nem tudja, mit keressen? Ezért találta ki a „TV és filmek” alkalmazást, mely segítségével könnyedén válogathatnak a nézők 80 000 film és TV epizód között kábelen és műholdon keresztül, a Netflix, az Amazon, a YouTube és más oldalak elérésével.
 
 
A harmadik: a YouTube jelenjen meg jobban a TV-n. A Google elindítja az új YouTube-élményt, amelyet kifejezetten a Google TV számára fejlesztett ki. Használatával könnyen és gyorsan találhatunk HD-minőségű videókat a megosztó portálon.
 
A negyedik: legyen elérhető még több alkalmazás a TV-re. A Google arra buzdítja a kis és nagy tartalomgyártókat, hogy az Android Marketen keresztül kifejezetten TV-re szánt hasznos és élménydús alkalmazásokat hozzanak létre. Kezdetben az alkalmazások száma nem lesz egetverő, ugyanis a telefonokra és tábla PC-kre készültek nem lesznek láthatóak a Marketen, de 50 fejlesztő már létrehozott televíziós alkalmazásokat, és a szám folyamatosan növekszik majd.
 
Az új szoftverfrissítéseket és vadi új eszközöket a következő hónapokban jelenti majd be a Google.
 
Forrás: broadbandtvnews.com
 
Kapcsolódó hírek:

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus